Rasterwalsen reinigen bij u op locatie

Op locatie kunnen wij de rasterwalsen zowel in als buiten de drukpers reinigen. Wij kunnen dit door middel van Chemie, Laser of Natrium Bicarbonaat uitvoeren.

Rasterwalsen reinigen met de DeepWave

Met de DeepWave kunnen rasterwalsen zowel inline als offline worden gereinigd en is bruikbaar voor alle soorten rasterwalsen. Daarnaast is de DeepWave geschikt voor het reinigen van rasterwalsen met verschillende afmetingen (600 mm t/m 6000 mm). Het reinigen van grotere rasterwalsen is mogelijk in delen. De gemiddelde reinigingstijd bedraagt ongeveer 30 minuten (inclusief reiniging en hogedruk afspoelen).

In-Press reinigen van uw rasterwalsen

Wij kunnen uw walsen direct in de drukpers reinigen zonder deze uit te bouwen. Dit voorkomt het risico op beschadigingen. Het gebruikte straalmiddel wordt direct afgezogen, zodat er geen stof in de machine komt.

Wij hebben voor het In-Press reinigen een aansluiting van ½” of ¾” nodig met 1.200 L/min zuiveren en droge perslucht. De Walsen dienen ook vrij te kunnen draaien, aangedreven door een machinemotor en de beschermkappen dienen verwijderd te worden.

Off-Press reinigen van uw rasterwalsen

Wij kunnen uw walsen op locatie ook buiten de drukpers reinigen zodat u met de rest van uw walsen verder kunt produceren. De rasterwals wordt op onze trolley gelegd waar we de BioJet In-press aankoppelen. Het gebruikte straalmiddel wordt direct afgezogen, zodat er geen stof in de omgeving komt.

Offline reinigen met de Flexmobiel

De Flexmobiel is een vrachtwagen met een reinigingsmachine. Deze reinigingsmachine geeft Flexoclean/JetCleaning de mogelijkheid om rasterwalsen met een totale breedte van 3800 mm offline te reinigen. De rasterwalsen zijn perfect gereinigd na deze diepreinigingsmethode.

Dit proces van diepreiniging duurt ongeveer 45 minuten voor elke rasterwals. Deze diepreinigingsmethode is speciaal voor rasterwalsen met fijne lijnen (hoge bedrukkings kwaliteit).

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel