Rasterwalsen reinigen bij u op locatie

Op locatie kunnen wij de rasterwalsen zowel in als buiten de drukpers reinigen. Wij kunnen zowel de Natrium Bicarbonaat methode als de Laser methode toepassen.

Rasterwalsen reinigen met de DeepWave

Met de DeepWave kunnen rasterwalsen zowel inline als offline worden gereinigd en is bruikbaar voor alle soorten rasterwalsen. Daarnaast is de DeepWave geschikt voor het reinigen van rasterwalsen met verschillende afmetingen (600 mm t/m 2600 mm). Het reinigen van grotere rasterwalsen is mogelijk in delen. De gemiddelde reinigingstijd bedraagt ongeveer 30 minuten (inclusief reiniging en hogedruk afspoelen).

In-Press reinigen van uw rasterwalsen

Wij kunnen uw walsen direct in de drukpers reinigen zonder deze uit te bouwen. Dit voorkomt het risico op beschadigingen. Het gebruikte straalmiddel wordt direct afgezogen, zodat er geen stof in de machine komt.

Wij hebben voor het In-Press reinigen een aansluiting van ½” of ¾” nodig met 1.200 L/min zuiveren en droge perslucht. De Walsen dienen ook vrij te kunnen draaien, aangedreven door een machinemotor en de beschermkappen dienen verwijderd te worden.

Off-Press reinigen van uw rasterwalsen

Wij kunnen uw walsen op locatie ook buiten de drukpers reinigen zodat u met de rest van uw walsen verder kunt produceren. De rasterwals wordt op onze trolley gelegd waar we de BioJet In-press aankoppelen. Het gebruikte straalmiddel wordt direct afgezogen, zodat er geen stof in de omgeving komt.

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel