Reinigingsmachines voor rasterwalsen

Ieder type rasterwals vraagt om een eigen en optimale manier van reinigen. Daarom bestaat ons assortiment uit diverse reinigingsmachines die gebruik maken van verschillende reinigingstechnieken. Wij hebben voor ieder type wals een geschikte reinigingsmachine.

Professionele reiniging van uw rasterwalsen

Met behulp van onze reinigingsmachines kunt u te allen tijde zelf de rasterwalsen professioneel reinigen. Wij begrijpen dat de rasterwalsen een essentieel onderdeel zijn van uw productieproces. Omwille van de hoge tijdsdruk mogen deze daarom niet lang aan de drukpers ontbreken. Het reinigingsproces met onze machines verloopt daarom snel en efficiënt. Op deze manier zijn de rasterwalsen na het reinigen direct inzetbaar.

Reinigingstechnieken voor uw drukpersen

Zowel de BioJet InPress als de BioJet Cabinet reinigingsmachines werken door middel van stralen met Natrium Bicarbonaat. Deze methode zorgt voor een effectieve reiniging en is uitermate geschikt voor rasterwalsen van chroom en keramiek.

De OptiClean machine is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van hoge lineatuur rasterwalsen. De machine reinigt met behulp van verwarmde reinigingsmiddelen in combinatie met roterende rubberwalsen. De Inline en Offline Lasermachines reinigen uw rasterwalsen met uiterste precisie. Door onze nieuwste MOPA techniek kunnen rasterwalsen tot 1.000 L/cm probleemloos gereinigd worden.

De Deepwave  kan zowel Inline als Offline worden ingezet voor dieptereiniging van rasterwalsen door middel van chemie.

Hieronder vindt u meer informatie over ons assortiment reinigingsmachines voor rasterwalsen.

Selecteer het juiste reinigingsmiddel met onze BioClean selector

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel