Rasterwalsen reinigen bij JetCleaning

In onze reinigings-vestiging hebben we alle faciliteiten en techniek in huis om uw rasterwalsen 100% te reinigen. Tevens hebben we de mogelijkheid om testen te doen en u advies te geven over reinigingsproducten voor het oplossen van uw specifieke vervuiling.

Laser reinigen

Met onze nieuwste MOPA laser reinigingstechniek kunnen we alle soorten rasterwalsen en sleeves tot in perfectie voor u reinigen. Laserreiniging is vooral geschikt voor lineaturen van 10 tot 1.000 L/cm. Daarbij worden de cellen alsook eventuele polymeer-opbouw op de toppen van de damwanden worden 100% gereinigd zonder uitbraak of enige vorm van schade. Voor en na het reinigen doen wij een volumemeting waarna u per wals een uitgebreid rapport ontvangt.

BioJet reinigen

Met de BioJet techniek (Natrium Bicarbonaat stralen onder lage druk van 2,8 bar) reinigen we snel, effectief en op milieuvriendelijke wijze uw rasterwalsen. Deze methode is bij voorkeur geschikt voor lineaturen van 10 tot 240 l/cm. Deze methode is tevens zeer geschikt voor coating, offset en lijmwalsen. Voor en na het reinigen doen wij een volumemeting waarna u per wals een uitgebreid rapport ontvangt.

OptiClean reinigen

Met de OptiClean methode (verwarmde reinigingsmiddelen in combinatie met masserende rubber walsen) reinigen we tot diep in de cellen. Deze methode is uitermate geschikt voor walsen en sleeves die sterk ingedroogd zijn of een hardnekkig kalkprobleem hebben. Geschikt voor lineaturen van 10 tot 800 l/cm. Voor en na het reinigen doen wij een volumemeting waarna u per wals een uitgebreid rapport ontvangt.

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel