Over ons

Wat doen wij? 

JetCleaning is een wereldwijd opererend bedrijf dat unieke reinigingsproducten en machines heeft ontwikkeld voor de Flexografische drukindustrie. Wij bieden producten aan voor het reinigen van uw rasterwalsen en alles wat daarbij hoort om uw walsen te inspecteren en beschermen. De reinigingsproducten en methoden zijn milieuvriendelijk, kostenbesparend en verbeteren de drukkwaliteit. Wij bieden u een uitgebreid programma reinigingsmiddelen, hulpmiddelen en machines die u kunnen helpen met de dagelijkse en periodieke reiniging van uw rasterwalsen.

Wie zijn wij? 

JetCleaning levert haar machines en producten wereldwijd. Van een oppervlakte van 90m2 in 2005 zijn we gegroeid tot een oppervlakte van 2.535m2 in 2020. De productie van de verschillende soorten reinigingsmachines doen we grotendeels in eigen huis. Wat ons écht uniek maakt is dat wij altijd streven naar alleen de beste kwaliteit.

Waar staan wij voor?

Onze toegevoegde waarde zit hem in het feit dat wij direct reageren en handelen als onze klanten een vraag of probleem hebben. Hiermee zorgen wij ervoor dat een eventuele productiestilstand tot een minimum word beperkt. Open en eerlijk, hoog service level, transparant en no-nonsense zijn onze kernwaarden. JetCleaning gaat voor de langdurige klantrelatie met hoogwaardige kwaliteit!

 

 

 

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel